Med presentation i egna Steve Parks Theater vid Apple Park så har vi inte kunnat följa förberedelserna inför föreställningen visuellt som tidigare. Däremot har någon illbatting inom Apple lyckats läcka iOS 11 GM (Golden Master operativsystem som används vid tillverkning av iPhone).

Genom att rota runt i denna mjukvara har namn för nya iPhonemodeller kommit ut. De nya namnen blir iPhone 8, iPhone 8 Plus och mest troligt iPhone X för toppmodellen. Apple pensionerade X med övergången från OS X till macOS vilket gör att det inte blir någon förvirring på den fronten.

Det är fortfarande tillräckligt mycket som ännu inte är känt kring nästa generation iPhone för att denna sena läcka inte ska göra någon större skada. Jag ligger lågt och räknar med en väldigt fullmatad livepresentation i soffan framför plasman med Apple TV på tisdag.

Apple Park kommer säkert att få en hel del uppmärksamhet och det ska bli intressant att se hur mycket vi får se från Apples nya högkvarter vid denna presentation på plats.

Apple TV hoppas jag mycket på med förbättrad videokvalitet genom 4K UHD och HDR som ska slå igenom på bred front i Apples prylar genom iOS 11 och macOS High Sierra.

Sedan kommer absolut ARKit med nya användningssätt för AR att bli en av föreställningens stora stjärnor tillsammans med Siris nya röst och nya förmågor. Apple Watch med mobil bredbandsanslutning får plats denna gång medan HomePod får vänta till senare.