Det var helt och hållet väntat att det skulle huffas, puffas och gnölas om hur Apple kunde ha mage att släppa iPhone X som kostar mer än 10000 kronor. Men realiteten är att den iPhone du har idag troligtvis räcker gott och väl och det har aldrig funnits en så bred uppställning iPhone att välja bland som nu, med åtta olika modeller i varierande färger och minneskapacitet.

iPhone X

Det går nästan att få tre iPhone SE för priset av en iPhone X och den iPhone 6 eller iPhone 6s du (troligtvis) har idag, kan välskött räcka ännu ett tag till, innan det är dags för batteribyte eller ny iPhone. Särskilt med tanke på att alla vi med lite äldre iPhone som i ett trollslag får ny funktionalitet med iOS 11 om mindre än en vecka.

iPhone X lyckas kombinera en ruggigt bra och stor skärm i ett kompakt format, med en rå processorkraft som slår MacBook Pro, plus en mängd nya förmågor. Det dröjer ännu ett tag innan riktiga test dyker upp för Apples flaggskeppsmodell, som verkligen visar vad den klarar av och hur den är att hantera.

iPhone X A11 bionic

iPhone 8 och iPhone 8 Plus kommer garanterat att bli Apples storsäljare nu när den stora förnyelsevågen slår till i efterdyningarna av steget till iPhone 6 för några år sedan. Vassare kamerafunktioner och bildkvalitet kommer som vanligt att vara den mest drivande faktorn för att skaffa ny iPhone. De som har råd och tycker sig behöva den, slår såklart till på iPhone X.

https://youtu.be/K4wEI5zhHB0

”It’s all screen. Face ID lets you unlock with a look. Portrait Lighting lets you define the light in a scene. Wireless charging. Augmented reality. A11 Bionic, the most powerful and smartest chip ever in a smartphone. This is iPhone X. Say hello to the future.”