Apple har kickat igång sin nya butiksatsning Today at Apple där alla Apple Store i hela världen kommer att ha dagliga sessioner för att ta vara på de skapande möjligheter som Apples produkter erbjuder. Vi har mer avancerad teknik tillgänglig än någonsin men gör sällan mer än det mest basala med den.

Today at Apple

Skapa ditt eget projekt och ha lite kul med grejerna istället. Att upptäcka världen runt omkring med kameran i iPhone eller till exempel göra egen musik med iPad är mycket tillfredställande. Jag har ett fotoprojekt där jag varje dag på väg till jobbet tar en bild av ett träd från exakt samma vinkel.

Mitt träd MaxiMac

Det är ett smart drag av Apple och butiksbossen Angela Ahrendts att ännu mer än tidigare göra Apple Store till aktivitetscenter där det hela tiden ska finnas intressanta saker att göra. Det är kul att lära sig nya saker och skapa själv.

https://youtu.be/M-1GPznHrrM

”Introducing Today at Apple—inspiring and educational free sessions happening every day at Apple.”