Magnus Hjelm som ligger bakom utmärkta Aapl.se som aggregerar svenska Applenyheter, har rullat igång ett nytt projekt. Aapl.io är ett dagligt nyhetsbrev med Applenyheter från de största nyhetskällorna på andra sidan pölen.

Aapl.io

– Aapl.io filtrerar fram Apple-nyheter oavsett källa, så även sajter som inte enbart skriver om Apple kan vara med. Den känner också av vilka nyheter som delas på sociala tjänster och de mest delade nyheterna kommer med i nyhetsbrevet, berättar Magnus.

Aapl.io använder utmärkta Mailchimp för leverans, men i framtiden blir det förhoppningsvis även en webbsida och en app med nyheter.

Det ska bli intressant att se hur detta initiativ utvecklas. Aapl.se är sedan länge den viktigaste vägen för trafik in till MaxiMac.

”Get in the loop with news from The Verge, iMore, Daring Fireball and many more.”