Mike Kukielka har skaffat två LG UltraFine 5K för att använda tillsammans med MacBook Pro 15-tum. Den nya skärmen får ett mycket bra omdöme och jämförs även med gamla Apple Thunderbolt Display.

LG UltraFine 5K är verkligen perfekt matchad till MacBook Pro och alla nyare Appleprodukter som har samma typ av skärm och färgåtergivning.

LG UltraFine 5K

Kritiken vad gäller utformning och finish för LG UltraFine verkar mest vara gnäll från de som inte tar hänsyn till hur daterad Apple Thunderbolt Display med sin aluminumestetik känns idag. För proffstillämpningar är återgivningen på skärmen det absolut viktigaste.

LG UltraFine 5K

Är du nyfiken på hur Mike kom igång med videorecensioner och hur det går till att testa produkter, så rekommenderas en färsk intervju av Jason Feng. Som vanligt gäller att det som ser enkelt och smidigt ut kräver väldigt mycket förberedelser och hårt arbete.

”Since I combine my unboxing and review videos, I have to shoot the unboxing video which may happen, days, weeks or months in advance. In some cases, I’ll do a marathon unboxing day where I do nothing but shoot b-roll for unboxing segments.”