Trenden med en bärbar dator som basmodell parad med bildskärm, tangentbord och mus eller trackpad är stark för proffsanvändare. En MacBook Pro har idag tillräcklig kraft för det mesta och även en MacBook räcker långt inom sin komfortzon.

Sam Byford har testat LG UltraFine 4K och går igenom de många fördelarna och få nackdelarna med den nya Appleskärmen från LG. En iMac är alternativet om estetik smäller högre än proffsfunktionalitet, som per definition är rörigare med kablar, adaptrar och burkar för lite av varje.

LG UltraFine 4K

LG UltraFine 4K kostar endast 5460 kronor inklusive moms fraktfritt från Apple Store  fram till årsskiftet.

”I’ve been using the 4K model all week, and while it might not be the official Thunderbolt Display replacement some Apple fans were hoping for, it turns out to be more Apple-like than you might expect.”