Mark Gurman och Alex Webb har snokat reda på lite intressanta saker kring Apples Project Titan. Apples bilprojekt är hemligt men alla känner till det och trots att det talas om 1000 anställda så har nästan inget läckt ut om vad som egentligen händer.

Det senaste budet är att Apple skippat planerna på att ta fram en helt egen elbil och istället koncentrerat sig på de styrsystem som behövs för en självkörande bil. Med en hårdföre Bob Mansfield vid rodret har man fram till utgången av nästa år på sig att leverera eller lägga ned projektet.

Färden framåt kan ta många olika vägar, med partnerskap med, eller uppköp av, någon eller några lämpliga biltillverkare.

Grumpy Cat

”Consider it Schrödinger’s Car. Right now, Apple Car is both alive and dead, and only when viewed at some specific point in the future will we know which.”