Apple Watch Series 2, iPhone 7, AirPods, 400 flygande apor och Sia var något av det Apple bjöd på vid dagens event. Mycket är bra, stadig utveckling som gör Apples produkter mer kompletta och solida för varje generation. Så länge trogna kunder och nya kunder är inne i loopen med uppgradering så kan vi lita på att Apple levererar.

Apple Watch series 2

Apple Watch Series 2 är en riktigt gedigen nästa generation som inger förtroende genom sin tålighet. Simsäker och vattentät ned till 50 meter med inbyggd GPS, snabbare processor och ljusstarkare skärm.

Apple Watch Series 1 får uppdaterad processor och är ett starkt budgetalternativ med watchOS 3. Jag tror på en nytändning för Apple Watch nu när den hittat sin nisch och gränssnittet blivit smartare.

iPhone 7 Plus

iPhone 7 levererar med riktigt vass kamerateknik. iPhone 7 Plus får dubbla kameror som kan leverera upp till 10x digital zoom. Mer ljusstark optik och snygg processad bokeh för porträtt är riktigt användbar.

De nya snygga färgalternativen Black och Jet Black kommer säkert att locka många som vill visa att de har det nyaste nya. 32 GB som basmodell kommer även till iPhone 6s och iPhone 6s Plus. Sverige är med från start när iPhone 7 rullas ut för förbeställning på fredag och börjar skeppas redan nästa vecka.

AirPods

AirPods visade prov på äkta nytänkande på det sätt som bara Apple tycks mäkta med. Smart parkoppling och laddning löser gap i existerande användning av trådlös audio på ett grundläggande sätt.

Mario från Nintendo gör debut på iPhone, Pokémon GO passar utmärkt till Apple Watch och 400 flygande apor är det nya prestandamåttet för processorkraften hos iPhone 7 med nya processorn A10 Fusion.