Det verkar som att Apple är på väg att bli lite mindre hemliga med att berätta om sina planer utanför sina klassiska periodiskt återkommande produktpresentationer. I en skön artikel av Lance Ulanoff berättar Phil Schiller om de överväganden som Apple gör vid utveckling av produkter och tillverkningsmetoder.

Phil Schiller

Bara fem dagar innan WWDC16 berättar Schiller dessutom om hur App Store ska förnyas för att bli mer hjälpsam för oss kunder och mer lönsam för apputvecklare. Nyheter som lägger grunden inför en fullspäckad keynote, där en ny generation MacBook Pro med säljstart om ett par månader dessutom ser ut att bli ett av huvudnumren.

MacBook

Måndag kväll kommer att bjuda på mycket direktsänt mums från ett något mer inbjudande Apple.

”There will be 3,000 MacBook Pro users in the WWDC keynote audience. It’s the right time and the right place for Apple to announce new MacBook Pros.”