Vårvisningen från Apple resulterade i ett antal nya armband till Apple Watch och nya fodral till iPhone och iPad. Räkna med att färgskalan kommer att skifta snabbare än tidigare och att favoritfärger kan försvinna på vägen.

Apple iPhone Cases: New Colors (Spring 2016)

Med intåget av Apple Watch och alla de kombinationer av material, färger och armband som det förde med sig, ökade möjligheterna att göra stilval även för andra produkter. Personliga tillval är säkert en viktig faktor för att hålla uppe marginalerna genom Apples tillbehör.

Läderskal till iPhone 6s - ockra

Själv är jag svag för iPhone 6s läderfodral i ockra som verkar ligga i tiden. Påminner om Renaults F1 livery för 2016 som är riktigt snyggt.

Renault F1 2016

”Apple has updated their Silicone and Leather iPhone 6/6s cases with new colors for Spring 2016.”