Mike Kukielka gör en rejäl genomgång av nya Apple TV. Det finns en del frågetecken att reda ut kring denna första helt skarpa Apple TV, inte minst frånvaron av Siri för vissa marknader som Sverige. Jag kan inte tänka mig annat än att Siri så småningom kommer att dyka upp även här för nya Apple TV.

En av de nya praktiska nyheterna är möjligheten att slå på och av din TV eller Surroundanläggning med fjärrkontrollen till nya Apple TV. Det saknas en del ganska uppenbara funktioner men de borde dyka upp inom kort med uppdatering av tvOS. Med mediacenterappen Infuse snart redo för nya Apple TV är den ett självklart val för mig som länge ♥︎ Apple TV.

The New Apple TV (4th Gen): Unboxing & Review

Nya Apple TV kostar från 1695 kronor genom Apple Store.

”This is a comprehensive unboxing and review of the new A8 powered 4th Generation Apple TV. This includes a detailed setup and tour of tvOS and a demonstration of the App Store, Siri Remote, Gaming, and much more.”