Det är alltid kul att få dyka ned i lite webbskapande och det har blivit en hel del webbjobb för mig på sistone. Men oj vad tiden drar iväg när det alltid finns bara en sak till att fixa (kommer alltid att vara så).

Inside Music

Alldeles nyss har webbplatsen Inside Music som återupplivar något av känslan från min gamla skivaffär INSIDE Record Shop, skjutits ut på interwebben. Här visar Spotify sin suveränitet när det gäller att dela musik.

Berger & Pihl

Innan dess blev det en enkel webbplats med kontaktuppgifter för min tidigare kollega från Vinter, Axel Berger, som precis startat kommunikationsbyrån Berger & Pihl med Pernilla Pihl.

EAPM 2016

Först ut blev en konferenswebb skapad för mitt vanliga jobb som kommunikatör på Norrbottens läns landsting. Den internationella konferensen EAPM 2016 som just börjat ta emot bokningar är mycket spännande att jobba med.