Steve Jobs introduktion av iPhone och iPad är klassiska mästerverk, men dagens event var banne mig den mest heltäckande imponerande produktpresentation från Apple jag sett. Det nya Apple under Tim Cook har verkligen hittat sin egen form och det sätt på vilket Apples produktkategorier och tekniker vävs samman har absolut nått nya höjder.

Apple Watch Hermes

Apple Watch får en naturlig utveckling med nya färger och armband samt äkta appar.

iPad Pro

iPad Pro med Apple Pen lyfter hela konceptet med iPad som verktyg för att skapa och manipulera innehåll.

Apple TV

Apple TV med intelligent sök oavsett källa och stöd för appar och spel är bara helt rätt som lösning för smart teve.

iPhone 6S

iPhone 6S med 3D Touch, imponerande kamera och Live Photos kommer att fullständigt dominera smartmobilmarknaden.

Till och med liveframträdandet med OneRepublic på slutet kändes genomtänkt och rätt. Det är bara att suga i sig av allt det gottiga hos Apple. Den kaxiga reklamfilmen för iPhone 6S summerade väl hela detta event.

”The only thing that’s changed is everything.”