Apple Watch Tim Cook

Mediabearbetningen är i full gång från Apple med Tim Cook på turné världen runt. Snart kommer du inte att kunna öppna en tidning eller glo på teve utan att få se en Apple Watch. Utmaningen för Apple är stor när det gäller att få oss att vilja ha något de flesta av oss aldrig tänkt att vi saknat.

Apple har muskler nog att trycka på alla de rätta knapparna för att väcka habegäret och vi har garanterat bara fått se en liten glimt av det som Apple Watch klarar av. Det här kommer att bli en episk produktlansering.

En starkt avgörande faktor för hur väl och hur snabbt Apple Watch får fäste, är vilka möjligheter som denna kroppsnära pryl ger till apputvecklare. Vilken finess/app blir avgörande för att sälja in Apple Watch även till de som är försiktigt skeptiska från start.

”Companies that make watch apps will probably play an important role in defining the purpose of the Apple Watch, similar to the app developers for the iPhone and the iPad.”