Cielo de la Paz

Kameran är motorn bakom succén för iPhone. En iPhone 6 tar riktigt bra bilder även under svåra förhållanden och fantastiskt bra bilder under normala omständigheter. Att Apple letat reda på bilder tagna med iPhone 6 och presenterar dem som inspiration för fotograferande och reklam för iPhone 6 är riktigt smart.

Brendan Klinkenberg har letat upp några av de fotografer som blivit kontaktade av Apple för sin gallerikampanj och har fått höra mer om hur bilderna blev skapade.

Sedan jag i jobbet nyligen fotograferat vid en konferens med en bra systemkamera och min egen iPhone 6, så har jag bestämt mig, det finns inte längre någon anledning att använda något annat än iPhone för bilder som ska bli bra direkt utan krångel och tidsödande efterbearbetning.

Det är värt att säga igen – Kameran är grejen med iPhone.

”The ad campaign is showing off the features Apple has packed into the phone, but it also lends credence to the idea that you might only need one device on you at any given time.”