Whitings Activité Pop

Whitings Activité är ett högklassigt schweiziskt armbandsur med smarta extrafunktioner för att hålla koll på aktivitet, alarm och liknande. Stilfull men med en hög prislapp. Whitings Activité Pop är den billigare upplagan som med samma design i grunden, har ett riktigt attraktivt pris. Det här känns som helt rätt mix av klassisk klocka och smart symbios med iPhone.

Whitings Activité Pop

Jag är riktigt förtjust i den blå modellen som jag gärna skulle vilja bära själv. Jag gillar att de digitala funktionerna inte syns eller stör och att den har lång batteritid. Snygg minimalism vinner i längden.

”Expect many watchmakers to to develop “slightly smart” watches that aim to take on Apple and Google in more traditional ways. To win, they’ll need to be functional, affordable and not annoying.”