Michelle Vandy drabbades av förslitningsskador i händer och armar efter att ha arbetat allt för hårt och långvarigt med designjobb framför datorn. Efter att ha testat en mängd olika tekniker för att fortsätta att skapa, trots smärtande händer och armar, fanns lösningen rakt under näsan i form av en Apple Magic Trackpad.

Förslitningsskador är tyvärr något som ökar och som ofta drabbar unga människor som går in allt för intensivt för monotont skärmarbete eller datorspelande. Det gäller att skapa god ergonomi vid arbetsplatsen och att se till att få variation och vila genom att undvika långa arbetspass.

Look no hands

Michelles kreativa lösning på problemet med sin “nose pad”, innebär att hon trots sina kroniska besvär, kunnat fortsätta med sin passion och talang för grafisk design.

”I felt very proud of myself for working so hard and I remember joking about my arms the day I started noticing a slight tingling sensation in my fingers. if I had only known…”