Vissa saker är säkra kort som kommer från Apple under nästa år. Apple Watch dyker upp under början av året och sedan får vi garanterat nya iPhone, iPad och en drös Macar. Men annars är det svårt att sia om nya produkter från Apple, förhoppningsvis kommer en ny Apple TV åtminstone. Men en sak kommer vi garanterat att få se mer av.

Självklart blir det fler drönarfilmer från överflygningar av nya Apple Campus 2, som i rask takt byggs upp under 2015, för att vara inflyttningsklart 2016. I den senaste filmen från Apple Insider, syns bland annat flera våningar av parkeringshusen samt det som ska bli Apples nya jättesal för att hålla produktpresentationer.

Apple Campus 2

”Over the last two months, despite the early darkness of winter and unusually torrential rains, work on Apple Campus 2 has continued on an aggressive schedule.”