iOS 8 test

Med iOS 7 lades grunden för det mer avskalade och tydligare designspråk som var nödvändigt för att möjliggöra gränssnittet för Apple Watch och närmandet mellan iOS och OS X. Nya iOS 8 tar ett enormt kliv vad gäller att släppa in utvecklare längre in i kärnan av operativsystemet och med att integrera funktioner mellan i stort sett alla Apples produkter. Andrew Cunningham har gjort en djupdykning med ett massivt test av iOS 8.

Som vanligt med större uppgraderingar av operativsystem så är inte alla nya funktioner användbara eller tillräckligt kvicka med äldre hårdvara. Testet inkluderar information om vilka funktioner som äldre enheter inte klarar av.

”iOS 8 runs on almost all of the hardware that runs iOS 7, with the exception of the iPhone 4 and the second-generation Apple TV. Both of those devices used Apple’s A4 SoC, a single-core chip introduced in the first-generation iPad all the way back in 2010.”