iPhone 6

iPhone 6 får säljstart i Kina redan 6 juni. Kinas framträdande roll som Apples viktigaste marknad har pressat fram detta tidiga debutdatum. Siffran 6 är ett kinesiskt turnummer och att släppa iPhone 6 dag 6 i månad 6 är närmast en garanti för att totalt eliminera all konkurrens i Kina. Uppgifterna om den sensationellt tidiga och överraskande premiären för årets iPhone kommer ursprungligen från en hemlig sydostasiatisk teknikanalytikerblogg med garanterat säkra källor.

iPhone 6 som får en stor och extremt högupplöst 5,5–tums bildskärm följs dessutom upp med en ny generation iPhone 5 med standardstorlek på skärmen. För att möta och förvilla konkurrensen från Samsung heter denna nya modell med plastchassi och fingeravtryckssensor iPhone s5c.

iPhone 6 Japan Display

Japan Display är en av Apples skärmleverantörer och deras nya 5,5–tums bildskärm har upplösningen Quad-HD (1440 x 2560 px) med en pixeltäthet på hela 538 ppi (pixlar per tum).

”The new Japan Display model matches up with the iPhone 6 rumors in size, resolution, and production schedule.”