iPhone 5C red packaging

Nu är det bara en dryg vecka kvar tills Apple väntas visa upp nya iPhone 5S och den billigare iPhone 5C vid ett event 10 september. De nya modellerna beräknas dyka upp till försäljning kring 20 september och produktionen har alltså varit igång ett bra tag redan för att möta efterfrågan från start.

Bilder på chassiet till nya iPhone har vi sett sedan länge men nu dyker det även upp trovärdiga bilder på färdigbakade iPhone 5C i förpackningar av sedan tidigare känd modell. Att iPhone 5C får skärmdekal med färgmatchad hemskärm känns helt rätt och har tidigare gjorts för iPod nano. Bilderna på förpackningsmaterial tycks även bekräfta att fronten för alla färgvarianter av iPhone 5C är svart.

”Both devices are expected to debut at Apple’s September 10th media event and arrive in stores around September 20th.”