Netflix

Spotify och Netflix har helt rätt fokus, att göra livet lätt, skönt och njutbart för sina användare. Dessutom gör man det med hög kvalitet och ständig utveckling av funktioner och innehåll. Jag fick just mejl från Netflix att mitt användarkonto nu kan hantera flera användarprofiler. Denna funktion började rullas ut här i Sverige för drygt en vecka sedan och nu var det min tur. Fort var det gjort och Netflix som gör det mesta rätt har fått ytterligare en Guldstjärna i mitt medvetande.

Netflix profiler

Netflix har sedan tidigare haft möjligheten att se flera videoströmmar samtidigt på olika skärmar med ett och samma konto och har planer på  familjeabbonemang i USA med fyra samtidiga videoströmmar. Förhoppningsvis kommer även Spotify snart med ett familjeabbonemang där alla familjemedlemmar kan få varsitt konto.

Netflix profiles iPhone

För övrigt är Netflix och AirPlay med Apple TV ett grymt bra argument för Apples sköna tevesidekick. Det kommer att bli spännande att se vad Apple tar sig för med Apple TV som seglat upp till att bli den mest sålda teveboxen lite sådär i smyg. Apple TV är värd att uppmärksammas ännu mer för de som redan har någon av Apples prylar och här får en skön koppling rätt in i underhållningsapparaturen.