iPad iOS 7 beta 2

Apple har släppt iOS 7 beta 2 som innehåller en del visuella förändringar och andra uppdateringar. Det mest intressanta är att iOS 7 nu även går att testa med iPad och iPad mini. De som var snabba på att kasta sig över beta 1 av iOS 7 och klaga på lite av varje glömmer att en beta är en beta. Det vill säga programvara som fungerar men ofta bara nätt och jämt. Det kan hända mycket fram till skarp version av iOS 7 vilket historiken för tidigare betaversioner av iOS visar.

iPad iOS 7 beta 2

”Beyond the usual expected bug fixes and subtle visual changes, iOS 7 beta 2 includes a range of more notable updates. These include the addition of the Voice Memos app (which was oddly lacking from the first beta), new voice options for Siri, a refreshed look for the Reminders app, along with the introduction of avatars in group message conversations.”