Apple WWDC 7 X banner

Nu börjar det kännas att WWDC är nära. Apple har avtäckt sina stora banners inne i Moscone West där huvudnumren är ett sirligt 7 för iOS och ett sirligt X för OS X. Dessutom har gallerian Metreon tvärsöver gatan fått stora reklamskyltar med Apples välkända fyrkant med rundade hörn som både kan associeras med appikoner och med Apple TV.

Apple WWDC Metreon

Att iOS 7 får ett nytt mer avskalat manér känns helt givet men spekulationerna kring OS X har hållit en låg profil. Kul om det händer något spännande och nytt där med.

Att iPhone 4 och iPhone 4s är på väg bort till förmån för en budgetmodell med samma skärm som iPhone 5 är en lågoddsare. Frågan är bara hur snabbt skiftet sker. Sedan hoppas jag att Apple petar upp Apple TV i en högre division genom att tillåta appar för innehåll och kanaler. Både slogan och rundadfyrkantgrafik kan tyda på det.

Metreon WWDC

WWDC. Where a whole new world is developing.