All I Want for Christmas Is My Apple TV - Jeremy Allaire - Voices - AllThingsD

Jeremy Allaire har gjort en riktigt grundlig spaning kring hur ett framtida tevesystem från Apple skulle kunna se ut och fungera. Det är stora saker på gång på den fronten från Apple vilket Tim Cook nyligen bekräftade i en intervju. Jag är riktigt nöjd med dagens Apple TV och kan helt klart se potentialen om den öppnas upp för appar, spel och fler innehållstjänster.

Jeremy ser två produktnivåer i detta. En som är en mer avancerad Apple TV till befintliga teveskärmar och en serie tunna och snyggt designade teveskärmar från Apple med inbyggd Apple TV. Potentialen för ett sådant tevesystem är enorm när man väger in smarta tvåskärmslösningar för kontroll och interaktion tillsammans med befintliga iPhone, iPad och iPod touch.

”Everyone wants to know what the new Apple TV will look like, what it will include inside, and how it will connect all of Apple’s existing consumer and developer offerings. As usual, product packaging and design are fundamental components of Apple’s go-to-market strategy, complemented by their unique ability to leverage their existing app, content and device ecosystem.”