Jag har märkligt nog ingen iPhone och min gamla iPad får inte vara med på premiärfesten för iOS 6 som nyligen släppts. Men det alla som uppdaterar till iOS 6 ändå måste göra kan jag också göra, nämligen uppdatera Macen till OS X Mountain Lion 10.8.2. Med nya OS X 10.8.2 går det nu enkelt att dela innehåll och länkar till Facebook, precis som med iOS 6. Dessutom får du nu aviseringar från Facebook direkt på skrivbordet.

Det är bara att smyga in under Äpplet i Menyraden, välja Programuppdatering och låta Macen göra sitt. Kolla gärna att du har en färsk backup med Time Machine och att din startskiva är hel och ren med Skivverktyg innan du uppdaterar.

I samma veva släpps även nya iTunes 10.7 som många av oss nästan endast använder för att hantera våra iOS–enheter när så gott som allt musiklyssnande sker med Spotify. Även iPhoto 9.4 har släppts vilken är nödvändig för att synka Bildström genom iCloud med nya OS X 10.8.2