Nu har jag flyttat över arkiverade artiklar från augusti 2009 till den färska upplagan av MaxiMac.

Den här perioden var iPhone 3GS het och Mac OS X 10.6 Snow Leopard släpptes.

Ungefär halvvägs in i jobbet med att justera bilder och tagga nyckelord kom jag till sans och tänkte att det duger bra att importera och kolla igenom så att inläggen inte är helt åt skogen. Detta kommer att snabba upp processen med att flytta över äldre material rejält framöver.

Jag vill gärna ha din hjälp med att upptäcka fel, brutna länkar eller andra gremlins i artiklarna. Hittar du något som inte stämmer så får du gärna rapportera det i kommentarer till denna artikel eller ursprungsartikeln.

Det är främst de gånger jag länkat till egna äldre artiklar som fel kan uppstå när dessa flyttas över till nya MaxiMac med ny permalänk.