Det lönar sig ofta att inte vara den som hoppar snabbast och spinner vildast på vaga rykten. The Joy of Tech kom närmare verkligheten än de flesta när de kommenterade och satiriserade ryktet om att Tim Cook synts vid högkvarteret för spelföretaget Valve. Gabe Newell som är högsta bossen hos Valve blev själv nyfiken och mejlade runt till sina medarbetare för att höra vem Tim Cook hade ett möte med. Men den enkla sanningen var att ingen hos Valve sett till Tim Cook.

Under tiden hann alla möjliga klämma i med den ena teorin vildare än den andra om vad Apple och Valve skulle koka ihop tillsammans.

”No one here was meeting with Tim Cook or with anybody at Apple that day. I wish we were! We have a long list of things we’d love to see Apple do to support games and gaming better. But no, we didn’t meet with Tim Cook. He seems like a smart guy, but I’ve never actually met him.”