Natten mot Fredag (02.00) 10 februari sänds en gratiskonsert med Paul McCartney genom iTunes för Mac och PC. Konserten sänds även direkt genom Apple TV med det nya menyvalet iTunes Live under Internet. Det här blir en försmak av hur Apple kan leverera en stor publik för exklusivt material med Apple TV, vilket säkert fungerar som ett bra förhandlingsargument gentemot innehållsleverantörer inför den väntade satsning på egna teveskärmar som verkar vara på gång.

I annat fall räcker Apple TV som den existerar idag långt, när den steg för steg får fler kanaler med nischat innehåll.

”Apple’s addition of the iTunes Live experience directly on the Apple TV itself for this Paul McCartney concert demonstrates how the company can deliver exclusive content to users’ televisions and perhaps ultimately an Apple-branded television set in an easily-accessible manner.”