Apples kvartalsrapport för Q1 2012 kommer att presenteras tisdag 24 januari. Under detta kvartal släpptes bland annat den bästsäljande iPhone 4S, iOS 5 och iCloud. Som vanligt blir det en telefonkonferens där pressen kan fråga Apples höjdare om det mesta, men som vanligt lär vi inte få reda på något om kommande produkter.

I samma veva lär Apples första egna event för året genomföras i New York. Enligt rykten blir det en mindre tillställning som fokuserar på publicering, utbildning och iBooks. Om Apple lyckats få till samarbeten på utbildningssidan med läroböcker genom iPad så lär det betyda mycket för att bli ännu starkare på den marknaden.

”Apple, in the past, has held their events either close before or close after their conference calls, so don’t be surprised to see Apple’s event happen around the 24th of January.”