Ett vanligt sätt att sniffa efter vilka nya produkter Apple har på gång är att leta efter konfigurationsfiler i betaversioner till iOS och OS X. Där brukar de produkter som Apple testar internt ge sig till känna på ett eller annat sätt tämligen omaskerat. Nu verkar det som att Apple tröttnat på detta när man pepprat betaversionen av iOS 5.1 med alla möjliga framtida Appleprodukter.

Varför vänta på iPhone 5 eller iPad 3 när iPhone 11 och iPad 10 redan verkar vara på gång? Jag tycker det här är ganska kul med tanke på de ofta krystade rykten som sprids med minsta möjliga korn av sanning från produktkoder.

”The change is likely to make it more difficult to detect new additions, as the new entries will serve as placeholders until Apple quietly begins using the software on its latest devices under development.”