Nu mullrar det i ryktesmaskinens mekanismer. Det rör sig i Apples egna butiker och hos andra återförsäljare. Mystiska förpackningar med reklamposters och skyltar för OS X Lion finns på plats för uppackning när butikerna stängt för idag (som en del mindre nogräknade återförsäljare redan satt upp). Ja, det verkar faktiskt som att det blir premiär för OS X Lion i morgon tisdag 20 juli.

För att kunna erbjuda snabb uppladdning av OS X Lion som ju bara säljs i heldigital form, har vissa av Apples egna butiker fått speciellt konfigurerade Mac Pro, som bara ska ägna sig åt att snabbt injicera det nya operativsystemet till kunder som trillar in med sina Macar.

”The signs were sent to third-party Apple retail partner Euronics, as well as Dutch retail chain Dixons, which advertises App Store gift cards to cover the purchase of Lion.”