På samma sätt som att det inte är en högoddsare att nästa iPhone dyker upp tillsammans med iOS 5 till hösten, är det inte direkt någon överraskning att Apple vill släppa OS X Lion tillsammans med nya sköna Macar. MacBook Air har blivit Apples flaggskeppsmodell som är skräddarsydd för OS X Lion. Det är bara att ta en titt på vilken Mac som är mesta fotomodellen på Apples webbplats när det gäller OS X Lion för att få favoritskapet bekräftat.

Färska rykten säger att nya MacBook Air med Intels Sandy Bridge i princip är redo att skeppas men snällt får vänta in OS X Lion. Även Mac Mini väntas få en uppdatering i samband med OS X Lion och inte minst OS X Lion Server.

”The MacBook Air’s not the only Mac waiting on Lion before it gets sent out to the Apple Store: new Mac Minis featuring Sandy Bridge innards and ThunderBolt ports are also in the same boat, as well as new Cinema Displays.”