Steve Jobs presentation av Apples nya campus har släppts i en kortare version med bättre videokvalitet. Apples planerade nya campus kommer att bli en av världens största och mest imponerande byggnader. I en enda cirkelformad huskropp ska 12000 anställda hålla igång Apples drömfabrik när allt står klart 2015.

Som väntat fick det nya moderskeppet grönt ljus av Cupertino City Council. Själva presentationsbilderna har också lagts ut för den som vill studera planerna mer i detalj.

”It’s a pretty amazing building. It’s a little like a spaceship landed. It’s got this gorgeous courtyard in the middle… It’s a circle. It’s curved all the way around. If you build things, this is not the cheapest way to build something. There is not a straight piece of glass in this building. It’s all curved. We’ve used our experience making retail buildings all over the world now, and we know how to make the biggest pieces of glass in the world for architectural use. And, we want to make the glass specifically for this building here. We can make it curve all the way around the building… It’s pretty cool.”
–Steve Jobs