Apple har släppt säkerhetsuppdatering 2011-003 för Snow Leopard som upptäcker, varnar för och tar bort den ondsinta mjukvaran MacDefender som dykt upp och skrämts på sistone. Förutom detta så uppdateras nu dagligen en lista i säkerhetsinställningarna med kända fulprogram som försöker lura sig till en plats i din Mac. Det är bara att kila iväg till Äpplet i menyraden och klicka på Programuppdatering för att ta hem säkerhetsuppdateringen bums.

”Malware includes viruses, worms, trojan horses, and other types of software that can damage the software on your system or violate your privacy. Malware can be installed on your computer when you download content or applications from the Internet, via email, text messaging, or websites. Mac OS X v10.6 Snow Leopard checks for known malware and alerts you so that you do not accidentally install it on your system.”