The Trevor Project är en organisation som ger stöd till och försöker förhindra självmord hos HBT-ungdomar. Som ett led i detta har en mängd olika företag, organisationer, kändisar och enskilda, producerat videofilmer som berättar att det blir bättre med tiden även om det kan kännas ensamt och svårt att hantera mobbning och bristande förståelse när man är ung. Det finns stöd att få och bra förebilder bland de som delar med sig av sina egna erfarenheter från sin uppväxt.

Till Day of Silence 15 april har anställda hos bland annat Apple, Pixar och Adobe gått ut med videofilmer till stöd för att motverka förföljelse och mobbning med anledning av HBT i skolvärlden. Stay strong, it gets better.

”The Trevor Project is determined to end suicide among LGBTQ youth by providing life-saving and life-affirming resources including our nationwide, 24/7 crisis intervention lifeline, digital community and advocacy/educational programs that create a safe, supportive and positive environment for everyone.”