Apples butiker i Japan har på många håll blivit en tillflyktsort för anställda med familjer som drabbats av jordbävningskatastrofen. Tillgång till trådlöst bredband i och kring Apples butiker har även hjälpt till vad gäller kommunikationsflödet. Nu har Steve Jobs och ledningen för Apple gått ut med ett meddelande till sina anställda i Japan om att företaget ska göra sitt yttersta för att hjälpa till med resurser och stöd till de som drabbats.

”To Our Team in Japan,

We have all been following the unfolding disaster in Japan. Our hearts go out to you and your families, as well as all of your countrymen who have been touched by this tragedy.

If you need time or resources to visit or care for your families, please see HR and we will help you. If you are aware of any supplies that are needed, please also tell HR and we will do what we can to arrange delivery.

Again, our hearts go out to you during this unimaginable crisis.

Please stay safe.

Steve and the entire Executive Team”