Ett nytt och välkonstruerat skinnfodral har dykt upp som tycks bekräfta det som ryktats kring nästa version av iPad. Det som gör att detta känns hetare än de simpla fodral med nya öppningar som tidigare visats upp, är att det ska ha beställts i 120000 exemplar till en leverantör i USA. En något mindre, tunnare iPad än dagens modell krävs för att passa i det nya fodralet som även har en större öppning nedtill samt urtag för kamera på baksidan.

”Even more interesting, this new case shows that the iPad 2 could potentially have a slightly smaller design. This goes well with our iPad 2 screen protectors that show a slightly narrower design for the device. This case also reaffirms what we have heard about the iPad 2′s design thus far. It shows tapered edges, a flat back, and space for what many have determined as a larger speaker grill.”