Leander Kahney har intervjuat John Sculley som var VD för Apple från 1983 till 1993. Sculley jobbade från början tätt tillsammans med Steve Jobs men blev sedan den som fick hålla i yxan när Jobs sparkades från Apple. Intervjun är den första där Sculley pratar om Steve Jobs sedan han själv fick gå från Apple 1993. Här finns massor av intressant läsning för den som är nyfiken på Steve Jobs tankesätt och de metoder som ligger bakom Apples framgångar. Måste helt enkel läsas.

”The user experience has to go through the whole end-to-end system, whether it’s desktop publishing or iTunes. It is all part of the end-to-end system. It is also the manufacturing. The supply chain. The marketing. The stores. I remember I was brought in because I had a design background and because I was a marketer. I had product marketing experience. Not because I knew anything about computers.”