Som väntat upphör Apples erbjudande om gratis Bumper till iPhone 4 efter 30 september. Apples presskonferens för att möta mediastormen kring Antennagate fick snabb effekt och hela debatten kring Apples antennproblem dog snabbt ut efter de åtgärder Apple satte in.

De som fortfarande har problem med tappade samtal med iPhone 4 efter 30 september kan vända sig till AppleCare för att ändå få en gratis Bumper. Villkoren för att häva köp och återlämna iPhone 4 återgår även till tidigare norm.

”We now know that the iPhone 4 antenna attenuation issue is even smaller than we originally thought. A small percentage of iPhone 4 users need a case, and we want to continue providing them a Bumper case for free. For everyone else, we are discontinuing the free case program on all iPhone 4s sold after September 30, 2010.”