Apple Battery Charger, den minsta nyheten vid dagens produktkalas, passar bra för oss som använder trådlösa tangentbord, magiska möss och snart magiska trackpads. Den erfarenhet jag har av dessa produkter är att de fullkomligt äter batterier, eller så har IKEA:s snygga gula batterier inte så mycket kraft att komma med till att börja med.

Hursomhelst finns nu Apple Battery Charger som en lösning på problemet. Liten och smidig levereras den med 6 stycken moderna NiMH AA–batterier, redo att serva dina trådlösa inmatningsenheter med färsk kraft.

Apple Battery Charger kostar 299 kronor och går att beställa direkt från Apple Store. Ett riktigt bra pris för en avancerad och strömsnål laddare med smarta NiMH–batterier som inte laddar ur sig på en gång. Finns även i presentförpackning för din Applevän som tror sig redan ha allt.

”The Apple Battery Charger is as well designed on the outside as it is on the inside. It has a sleek, compact shape so you can plug it in between tangles of desk wires or pack it neatly in your computer bag when you travel.”