Det verkar så gott som säkert att 2010 års Worldwide Developers Conference (WWDC) drar igång 28 juni och pågår till och med 2 juli. Ett anonymt ”Corporate Event” finns inbokat för Moscone Center under denna period, alla övriga möjliga datum under sommarperioden är uppbokade med namngivna företag eller event.

Keynotepresentationen infaller i och med detta tisdag 29 juni, exakt tre år efter premiären för iPhone. Med andra ord ett gyllene tillfälle att släppa nästa generation iPhone med allt vad det innebär. För USA:s del finns också möjligheten att andra mobiloperatörer än AT&T kan få chansen att erbjuda iPhone.

Apple har ännu inte presenterat något officiellt startdatum eller annan information kring nästa års WWDC.

”Apple has been known in the past to use the seemingly anonymous name to hide its plans until it’s ready to make its WWDC dates official.”