Apple har presenterat en ny uppställning iPod i september varje år sedan 2005. Detta år pekar allt mot att det är onsdag 9 september som gäller. För övrigt veckan innan Microsofts Zune HD får premiär (15 september). Troligtvis får vi oss till livs iPod Touch och iPod Nano med kamera denna gång.

Det lär däremot inte blir premiär för någon iPad vid detta tillfälle. Min gissning är att en sådan dyker upp först i början av 2010. Ungefär i tid för Macworld Expo (som Apple inte är med på) och CES.

”The event will be held in San Francisco — most likely at Yerba Buena Center for the Arts, where it has occurred in years past — and is expected to showcase upgrades to the iPod line and an update to iTunes that may involve some sort of social element. Our sources insist it will not involve any discussion whatsoever of the tablet that Apple is reportedly developing.”