Så kom bekräftelsen på att onsdag 9 september är det datum som Apple valt för att presentera sin nya uppställning iPod. Det enda som säkert kan bekräftas från inbjudan är att vi får se en iPod Touch, troligen med samma kamera som ingår i iPhone 3GS.

”It’s only rock and roll, but we like it.” anspelar på en klassisk låt med Rolling Stones. Förhoppningsvis kommer någon sorts specialare vad gäller samtida giganterna Beatles nyputsade skivkatalog även att presenteras vid detta event. Cocktail känns som ett perfekt påhitt just för Beatles fullmatade nylansering.

”Apple has just announced a special media event taking place on September 9, confirming previous reports of such an event taking place on that day. The event will take place at the Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco at 10am Pacific Time.”