Shawn King har ungefär samma attityd som jag har till förutsägelser inför Apple–event. Allt för mycket spekulationer tjänar inget syfte, det är mer intressant att helt enkelt se vad Apple väljer att visa upp och bedöma det för vad det är.

Däremot spekulerar King friskt och säkerligen träffsäkert kring hur reaktionerna på det som presenteras (eller inte) vid WWDC 2009 kommer att bli. Listan med förutsägelser om reaktioner efter förutsägelser som slår in (eller inte) ser riktigt kul och välbekant ut med facit från tidigare Apple–event.

”It seems to me that “knowing” what Apple will announce ahead of time makes the announcements themselves anti-climatic. If you know Announcement A is going to happen, when it does, you’re not all that excited by it. And if you know Announcement A is going to happen and it doesn’t, then you’re disappointed.”