Tapulous lyckades med Tap Tap Revenge lägga grunden till en serie musikspel för iPhone och iPod Touch där man på samma sätt som Singstar, Guitar Hero och Rock Band gjort för andra spelplattformar, kan bygga sin framgång på kända artisters musik och varumärken.

Först ut bland stora artister med Tap Tap som bas var Nine Inch Nails med Tap Tap Revenge NIN Edition. Nu följer Tapulous upp med en Indieversion där Weezer bidrar med 6 exklusivt inspelade julcovers, plus ett par egna låtar, i Christmas With Weezer.

Samtidigt släpps nya Tap Tap Dance som innehåller dansmusik åt Electronica och Technohållet, med låtar från Moby, Justice, The Chemical Brothers, Basement Jax med flera. Dessutom medverkar mina absoluta favoriter Daft Punk med hårda Technologic. En kvalificerad gissning är att Tap Tap Dance som endast kostar 38 kronor kommer att segla upp i toppen på App Stores topplista inom kort som ett måste–ha–spel.

Tap Tap Dance