Det blev som väntat en rejält uppdaterad iMac från Apple idag. Med riktigt rappa processoralternativ och rejäla grafikmöjligheter tar iMac klivet upp prestandamässigt från MacBook–familjen och fyller upp gapet till Mac Pro riktigt bra.

Intel Core 2 Duo upp till 3,06 GHz med 6 MB L2 cache, 1 066 MHz busshastighet och NVIDIA GeForce 8800 GS med 500 MB grafikminne för toppmodellen, innebär en riktigt snabb och go värsting–iMac.

Finns att beställa från Apple Store från 9 995 kronor inklusive moms.

”The iMac’s gorgeous aluminum and glass all-in-one design has been an incredible hit with our customers and is just one of the reasons Mac sales are growing three and a half times faster than PC sales. With the latest Intel processors, a faster new graphics option and more memory, customers now have even more reasons to love the iMac.”
–Philip Schiller