Om du blivit lockad av Psystars Hackintosh trots alla frågetecken kring företaget, så kan detta vara något att titta närmare på. Rob Griffiths har själv byggt det han kallar en Frankenmac. En PC med rätt beståndsdelar för att kunna installera Mac OS X på.

I slutänden är frågan om det verkligen är värt mödan att bygga en bastard som möjligtvis kan köra Mac OS X nu, men där det inte finns några garantier att det fungerar på sikt. Är du van vid och road av att meka med datorer och dessutom har behov av en PC så kan svaret vara ja. Men det kräver som sagt en hel del meckande och pusslande för att fungera. En intressant artikel blev det hursomhelst.

”Note that I’m not planning on diving into the technical details of building your own Mac. Rather, for this article, I’m focusing on the parts I used to make my own computer, the end result of my machinations, and how the machine performs. Think of it as me building an off-brand Mac so that you don’t have to.”