Förutom att vara en grym låtskrivare/sångare/gitarrist/artist så verkar John Mayer ha en speciell plats i Steve Jobs hjärta. Vid mer än ett tillfälle har John fått avsluta Steves större presentationer med ett liveuppträdande. Självklart gillar John dessutom Apples produkter och reagerar som de flest av oss när något inte riktigt vill fungera som tänkt.

”From time to time, I ask my Mac to do a few too many things at once and an application locks up on me. When it does, it asks me if I’d like to report the incident to Apple. It always strikes me as unnecessary, like filing an insurance claim on a fender bender that doesn’t leave any damage. ”I don’t see any reason to make this harder on us”, I say.”

Men utav ren nyfikenhet valde John att trycka på den blå knappen och rapportera lite strul med iTunes, bara för att se vad som skulle hända sen. Jag gissar att detta kommer att starta en mindre epidemi av mer eller mindre satiriska felrapporter till Apple.