Äntligen är väntan snart över för oss som älskar den ädlaste av motorsporter – Formula One. Om mindre än två veckor är det premiär för F1–cirkusen i Melbourne, Australien. Avslutningen på förra året blev extremt spännande, med hela tre förare som kunde knipa mästartiteln. Denna säsong ser Ferrari ut att starta med ett övertag, till stor del genom den nyblivna testföraren och före detta överlägsna F1–mästaren Michael Schumachers arbete med att förfina motorelektroniken för att passa med årets nya regelverk.

Vill du ha stenkoll på alla tider för träning, kval och träning för årets säsong, rekommenderas prenumeration till iCal av Till’s F1 2008 Calendar, som Daniel Molin med den eminenta F1bloggen sniffat fram.

För övrigt har min favorit och förra årets mästare, Kimi ”Iceman” Räikkönen, fått till en i förarsammanhang riktigt snygg webbplats.